Conmedicin tärkeä palvelu on tuottaa ajankohtaista tietoa laadun kehittämisestä. Olemme perustaneet verkkosivuillemme Oppimiskeskuksen, jonka palvelut ovat suunnattu erityisesti laatuverkostojemme jäsenille. Koordinoimme seuraavia laatuverkostoja: valtimotautien ehkäisy, alkoholin riskikuluttajan auttaminen, muistisairauksien hoito, osteoporoosi ja murtumien ehkäisy, tupakasta vieroitus ja työterveyshuolto.

Palveluun on kerätty Conmedicin koulutustilaisuuksien luentoja, laatuverkostojen kokousmateriaalia, laatumittausten tulokset ja bench marking vertailut. Lisäksi laatuverkoston jäsenet voivat hakea malleja prosessikuvauksiin, ohjeita henkilökunnalle ja ohjeita potilaille.

Kun olet tutustunut materiaaliin, arvioi sen käyttökelpoisuus, jolloin viestit muille jonkin dokumentin tärkeydestä. Samalla voi käynnistää keskustelun aiheesta tai dokumentista ja aktivoida liikkeelle muutkin, jotka pohtivat saman toiminnan kehittämistä. Palvelu mahdollistaa mielipiteiden vaihdon ja kysymysten tekemisen kollegoille, jotka painivat samojen kysymysten kanssa. 

Lisäksi Conmedicin tietopalveluihin kuuluvat ajankohtaiset laadun kehittämiseen liittyvät uutisviestit kotimaasta ja ulkomailta, koulutustapahtumien luentomateriaali, hyvän toiminnan mallit (prosessikuvaukset) ja bench marking -tiedot (laatumittausten vertailut ja kuvaukset parhaista toimintakäytännöistä). Prosessikuvaukset ovat pääasiassa vain laatuverkostojen jäsenten käytössä.

Aineistoihin pääset tutustumaan täältä >>